Το κράτος-δολοφόνος ξαναχτύπησε

Πριν από λίγες ώρες, μια ακόμη αστυνομική καταδίωξη κατέληξε σε εν ψυχρώ εκτέλεση. Ο δολοφονημένος αυτή την φορά είχε καταγωγή από την Συρία και ο τόπος στον οποίο διαδραματίστηκε η δολοφονία, ήταν η Λάρισα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί, ο 20χρονος οδηγούσε κλεμμένο όχημα και αρνήθηκε να σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο. Ως είθισται πλέον να συμβαίνει, οι μπάτσοι-δολοφόνοι άνοιξαν πυρ εναντίον του, αυτή την φορά όχι όσο ήταν εν κινήσει – όπως στις περιπτώσεις των Σαμπάνη και Φραγκούλη – αλλά ενώ είχε εξέλθει του οχήματος και επιχειρούσε να διαφύγει πεζός. Μια ακόμη αστυνομική-κρατική δολοφονία, που όπως φαίνεται ήταν ζυγισμένη, στοχευμένη και ιδιαιτέρως συνειδητή απ’ τα εκτελεστικά όργανα του κράτους και της αστικής τάξης.

Η νέα αυτή εκτέλεση έρχεται ως αποτέλεσμα της επιβράβευσης των προηγούμενων και συνιστά την πιο ωμή και τυφλά πιστή έκφραση της πολιτικής που ακολουθούν οι ένστολοι περιφρουρητές του καθεστώτος κατ’ εντολή των πολιτικών τους προϊστάμενων. Γι’ αυτό και όποια κι αν θα είναι η αντιμετώπιση των εκτελεστών, λίγη σημασία έχει, είτε αυτή δηλαδή είναι παρόμοια με τους δολοφόνους των Σαμπάνη και Φραγκούλη με πλήρη πολιτική και νομική κάλυψη καθώς και συνέχιση των αστυνομικών «καθηκόντων» με μηνύματα και επιδόματα επιβράβευσης – ή αυτή την φορά υπάρξει άλλη μεταχείριση για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους που βέβαια δεν μπορούν να κρύψουν τους «εγκέφαλους» της αστυνομικής μαφίας.

Ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για την αναχαίτιση της κρατικής καταστολής είναι αυτός της όξυνσης των κοινωνικών και ταξικών αγώνων και της ανταπόδοσης της βίας την οποία υφίσταται η τάξη μας και η κοινωνική πλειοψηφία.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΜΠΑΤΣΟΙ – ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.