Ανταπόκριση και φωτογραφίες από την πορεία στους Αγίους Αναργύρους και το μπλοκ της Πρωτοβουλίας Αναρχικών Αναργύρων – Καματερού

Μετά από κάλεσμα «κατοίκων και συλλογικοτήτων» πραγματοποιήθηκε σήμερα τοπική διαδήλωση στους Αγίους Αναργύρους ενάντια στην «κρατική τρομοκρατία» με αφορμή τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη. Η διαδήλωση είχε ως αφετηριακό σημείο την πλατεία των Αγίων Αναργύρων και ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή παραπάνω από 300 διαδηλωτών/τριων στην πλατεία ελευθερίας στον ίλιον, με κυρίαρχο σύνθημα «το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά».

Το αναρχικό μπλοκ που συγκροτήθηκε από την Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού με πανό «ένα κράτος δεν μπορεί να έχει καμία ηθική, το μόνο που μπορεί να έχει είναι μια αστυνομία», πλαισιώθηκε από πολλές δεκάδες κατοίκων όλων των ηλικιών και έδωσε τον αγωνιστικό παλμό και τον πολιτικό τόνο σε όλη την διαδήλωση. Τα αντικρατικά/αντικαπιταλιστικά συνθήματα του αναρχικού μπλοκ ακολουθήθηκαν από την συντριπτική πλειοψηφία της νεολαίας και ηχήθηκαν δυνατά στους δρόμους των γειτονιών μας.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

https://athens.indymedia.org/media/upload/2021/03/13/ft5.jpg

https://athens.indymedia.org/media/upload/2021/03/13/f4.png

https://athens.indymedia.org/media/upload/2021/03/13/ft3.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.