Για τον Αντιεθνικιστικό/Αντιφασιστικό/Αντικρατικό Οκτώβρη στα δυτικά προάστια της Αθήνας

Για τον Αντιεθνικιστικό/Αντιφασιστικό/Αντικρατικό Οκτώβρη στα δυτικά προάστια της Αθήνας
Η Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού ανακοινώνει την έναρξη μιας αντιφασιστικής, αντιεθνικιστικής και αντικρατικής καμπάνιας στα δυτικά προάστια της Αθήνας, η οποία θα διαρκέσει όλο τον Οκτώβρη και θα κορυφωθεί με Αντιεθνικιστική-Αντικρατική Διαδήλωση την 28η Οκτωβρίου στις 18.00 στο Περιστέρι. Αναφορικά με την διαδήλωση θα υπάρξουν ξεχωριστά καλέσματα και ανακοινώσεις, τις επόμενες μέρες.
Το πρόγραμμα των δράσεων και των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ένα σύνολο δημόσια ανακοινωμένων και μη, δραστηριοτήτων. Ξεκινάμε στις 8 του Οκτώβρη με το αντιφασιστικό τουρνουά μπάσκετ στην Πετρούπολη (στα γήπεδα μπάσκετ στην πλατεία Αγίου Δημητρίου) που θα συνοδευτεί με μουσικές, μπαρ, εκδοτικό πάγκο και έκθεση έντυπου υλικού και εφημερίδων. Θα συνεχίσουμε την 21η του Οκτώβρη με μικροφωνική συγκέντρωση στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω και εν συνεχεία, με την Αντιεθνικιστική και Αντικρατική Διαδήλωση.
Ανάμεσα από τα ανακοινωμένα καλέσματα θα υπάρξουν δράσεις που ήδη πραγματοποιούνται σε γειτονιές, σχολεία και χώρους εργασίας των περιοχών, για τις οποίες θα ενημερώνουμε στον ιστότοπο μας και στη σελίδα μας στο facebook. Καλούμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες των δυτικών όχι μόνο να πλαισιώσουν τα καλέσματα, αλλά και να μας απευθυνθούν για συνδιαμόρφωση και κοινή δράση.
Τα ανακοινωμένα καλέσματα:
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Αντιφασιστικό τουρνούα μπάσκετ 3Χ3 και θα ακολουθήσει party στην Πετρούπολη στα γήπεδα μπάσκετ στην πλατεία Αγίου Δημητρίου (Πρόσβαση με α11 – β11 στάση ΠΑΛ.ΤΕΡΜΑ από μετρό αττικής και με το 700 από μετρό Ανθούπολη)
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Μικροφωνική Συγκέντρωση στο Αιγάλεω στην πλατεία Εσταυρωμένου στις 18.00 (Μετρό Αιγάλεω)
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ στις 18.00 με προσυγκέντρωση και αφετηρία την Πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι (Μετρό Περιστέρι)
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.