Όλοι στους δρόμους της οργής – Όλοι στα Προπύλαια

Η είδηση του θανάτου του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος στις 5 Δεκεμβρίου πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από δολοφόνο της ομάδας ΔΙΑΣ και επί μέρες αγνοούνταν η πορεία της υγείας του, μας γεμίζει οργή και μίσος για το κράτος-δολοφόνο. Μια οργή που έρχεται να εντείνει το θράσος του πολιτικού προσωπικού της χώρας, με την απόφαση να επιβραβεύσει τα καθάρματα της ΕΛΑΣ με επίδομα-δώρο για τις υπηρεσίες τους, με την γεμάτη με αίμα ψήφο κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, πασοκολαμόγιων, σταλινικών και βελοπουλικών, ανήμερα της ανακοίνωσης του θανάτου.

Ο Κώστας Φραγκούλης δολοφονήθηκε από ένα σάπιο σύστημα που σήμερα περιφέρει το πτώμα του ως επινίκιο της κυριαρχίας του πάνω στην εργατική τάξη, την νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Δολοφονήθηκε από ένα σύστημα που τροφοδοτεί τον ρατσισμό και τον μισανθρωπισμό ως εγγύηση επιβίωσης του στο πλάι της οργανωμένης βίας των ένστολων καθαρμάτων. Που προσπαθεί να δικαιολογήσει, να υπερασπιστεί και να ζητήσει χειροκροτητές για τον θάνατο ενός 16χρονου που σκοτώθηκε επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ βενζίνη και επειδή ήτανε ρομά. Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα είναι ένοχο, βρώμικο μέχρι το μεδούλι και εχθρός της κοινωνικής πλειοψηφίας την οποία τσακίζει καθημερινά, καταδικάζοντας την να ζει στην φτώχεια και την ανασφάλεια, στον τρόμο και την απόγνωση.

Η οργή μας ξεχειλίζει και πρέπει να βρει δίοδο να εκφραστεί. Για να μην μείνει αναπάντητη μια ακόμα κρατική δολοφονία και να μπει φρένο στους αντικοινωνικούς κρατικούς σχεδιασμούς, κάτι που μόνο η ανταπόδοση της βίας την οποία βιώνουμε μπορεί να καταφέρει. Με αυθόρμητες πρωτοβουλίες και οργανωμένη δράση, με εξεγερτική δημιουργία και επαναστατική πολιτική συγκρότηση απέναντι στο κράτος-δολοφόνο, το κεφάλαιο και τις εφεδρείες τους.

Όλοι στους δρόμους της οργής

Εξέγερση τώρα

Όλοι σήμερα στα Προπύλαια στις 19.00

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.