Κάλεσμα στην πορεία αλληλεγγύης στον Γ.Μιχαηλίδη

Όλοι και όλες στην πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. Παρασκευή 24/6 στα Προπύλαια στις 18.00

Ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής εδώ και πάνω από μια δεκαετία, έχοντας βιώσει στο πετσί του την εκδικητικότητα των κρατικών μηχανισμών με αμέτρητες διώξεις και πολυετή αιχμαλωσία. Παρόλο το τίμημα στάθηκε όρθιος και αξιοπρεπής και η αγωνιστική του διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια το αποδεικνύει περίτρανα. Ως “τοξοβόλος του Συντάγματος” στις μεγάλες μάχες κατά των μνημονίων, ως ένοπλος απαλλοτριωτής στον Βελβεντό, ως δραπέτης, ως παράνομος και κυνηγημένος, υπό όλες τις δύσκολες συνθήκες δεν πούλησε τις αξίες και τα ιδανικά του. Αναγνωρίζουμε στην διαδρομή του συντρόφου την αγωνιστική συνέπεια και επιμονή που πρέπει να έχει κάθε αγωνιστής, ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές.

Μετά από 8.5. χρόνια φυλακής και παρά το γεγονός ότι πληροί τις προϋποθέσεις αποφυλάκισης, ο σύντροφος βρίσκεται όμηρος των κρατικών αποφάσεων που προσπαθούν να τον τιμωρήσουν για τις επιλογές του με επιπλέον χρόνο φυλακής. Απέναντι σε αυτή την συνθήκη βάζει οδόφραγμα το σώμα του για να διεκδικήσει την απελευθέρωση από τα κελιά του εχθρού, πραγματοποιώντας απεργία πείνας, μέχρι την νίκη. Μια νίκη για την οποία πρέπει κάθε κοινωνικά και πολιτικά συνειδητοποιημένος άνθρωπος να συμβάλλει με τον αγώνα και την αλληλεγγύη του για να έρθει.

Στεκόμαστε ολόπλευρα και έμπρακτα στο πλευρό του απεργού πείνας από τις 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι την νίκη του δίκαιου αιτήματος του.

Μπάτσοι-Δικαστές-Πολιτικοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι.

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.