Δράσεις αλληλεγγύης στον αναρχικό Δ.Χατζηβασιλειάδη

Η αιχμαλωσία αγωνιστών που έχουν σταθεί με ακαταμάχητο επαναστατικό πνεύμα έναντι του εχθρού δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους/ες. Ένας τέτοιος αγωνιστής είναι ο αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης. Δεν συνθηκολόγησε, δεν μετανόησε, δεν παραδόθηκε στους διώκτες του. Συνέχισε τον αγώνα αναλαμβάνοντας ευθύνες σε συνθήκες οριακές. Αψήφησε το προσωπικό κόστος, το φόβητρο του οποίου έχει λυγίσει πολλούς που δεν δικαιούνται το αξίωμα του «αγωνιστή». Η φυλάκιση του είναι μια αρνητική εξέλιξη που μας γεμίζει οργή.

Την αιχμαλωσία του συντρόφου την αναγνωρίζουμε ως έναν σταθμό της αγωνιστικής του διαδρομής και όχι ένα στατικό τέλμα. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την δοκιμασία θα βγει πιο ατσαλωμένος και πιο δυνατός από ποτέ συνεχίζοντας να ζει «μέσα στην ριζοσπαστική ενσάρκωση των ιστορικών μύθων». Είμαστε ολόψυχα στο πλευρό.

Σαν μια ελάχιστη δράση αναρτήσαμε πανό στις φοιτητικές εστίες πανεπιστημιούπολης και χιλιάδες τρικάκια αλληλεγγύης πετιούνται αυτές τις μέρες σε περιοχές και γειτονιές των δυτικών προαστίων.

Δύναμη και Αλληλεγγύη στον αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Μόνη λύση η Κοινωνική Επανάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.