Καφενείο/bar οικονομικής ενίσχυσης & Έκθεση εντύπου. 4/6 στην φιλοσοφική σχολή από τις 17.00

Τον περασμένο Οκτώβρη ξεκινήσαμε μια καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης. Mέσα στους στόχους αυτής της καμπάνιας ήταν και είναι η συγκέντρωση πόρων για το άνοιγμα πολιτικού χώρου στα δυτικά προάστια και η τροφοδότηση του συλλογικού μας ταμείου, προκειμένου να αυξηθούν οι δυνατότητες στην συνολικότερη πολιτική μας δραστηριότητα. Το κάλεσμα κοινοποιήθηκε σε διεθνές επίπεδο και μεταφράστηκε από συλλογικότητες και συντρόφους/ισσες σε αρκετές γλώσσες. Ταυτόχρονα, ενισχύσεις λάβαμε από συντρόφους/ισσες σε εγχώριο επίπεδο, που συνέδραμαν αλληλέγγυα στην προσπάθεια μας.

Στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας διοργανώνουμε ένα καφενείο-bar οικονομικής ενίσχυσης στην φιλοσοφική σχολή Αθηνών στις 4 Ιουνίου, στο Αναρχικό Στέκι στον 8ο όροφο της σχολής. Αυτή η διοργάνωση, πέραν της σημασίας της οικονομικής ενίσχυσης, είναι και μια ευκαιρία πολιτικής γνωριμίας με συντρόφισσες και συντρόφους που διαμένουν εκτός των δυτικών προαστίων και παρακολουθούν με ενδιαφέρον τον πολιτικό λόγο, τις θέσεις και την δράση μας.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί από τις 17.00 έκθεση έντυπου πολιτικού υλικού και θα διατίθεται το νέο τεύχος του τρίμηνου «Ανθολογίου» που εκδίδουμε τον τελευταίο ένα χρόνο καθώς και όλα τα προηγούμενα τεύχη.

Πρόσβαση με λεωφορεία στην σχολή: 608, 220, 221

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.